Infotext BarnSyndromet

Vilken musik är den roligaste att lyssna på? Vilken musik får en skrika så högt en vill till? Vilken musik uttrycker alla starka känslor samtidigt? Vilken musik får en att springa runt och dansa
precis som en vill? Rock såklart!
Tillsammans med BarnSyndromet får vi lära oss vad som behövs för att spela rock, vad en rockpublik gör och uppleva hur en rockkonsert går till på riktigt. Ingen får sitta stilla!
Lisa och Mattias Lidehäll är erfarna rockmusiker som har turnerat världen runt. De tycker att barnmusik ska vara något starkt och intensivt och vill föra vidare rockens kulturarv till en ny generation. De har skrivit alla låtarna i föreställningen och texterna på teman som att alla duger och är perfekta som de är och allt blir bättre när man hjälps åt.
BarnSyndromet är en rockföreställning för barn i åldrarna 3-9 år. Den har bland annat spelats på flera Folkets Hus ingått i kulturutbudet för flera regionmusikorganisationer runtom i Sverige. Föreställningen spelas på scener, förskolor och skolor. Den passar även på familjedagar, barnkalas och annan barnverksamhet. Ta kontakt med oss för att boka en föreställning!
Mail: syndrometsverige [at] gmail.com