Uppåt/framåt/etc

10 april, 2019 Av av

Ni vet väl att ni kan följa oss på instagram @syndrometsverige för omedelbara uppdateringar? Eller gilla vår facebook.

Vi har haft lite av varje att göra sedan förra posten: Förskoleturné, utbudsdagen i Musik i Blekinge och musikquiz med Vi Älskar Rock till exempel. Vi har liksom utvidgat vårt koncept och kör nu inte enbart för förskola/lågstadie utan även för salongsberusade vuxna! Det var hur roligt som helst – tack Best Western för att vi fick komma. Vi bokar vidare både på skolor och på uteställen. Bland annat Best Western igen 13 Juli och skolturné i Blekinge i höst!

Vi har också med Syndromet spelat på Puls i Ronneby på Internationella Kvinnodagen. Det var så sjukt fett att spela på det här underbara arrangemanget som blandade oss med estradpoesi, progg, arabisk kakbuffé och kvinnors rättigheter. Kändes HELT RÄTT. Vi har börjat sy upp kläder, varit på branschdag i Helsingör (där Soundtrack of our lives manager kände igen oss och berömde oss, vilket jag tänker är lite höjdpunkten i vår karriär so far). Och mailat ungefär tusen miljoner spelställen. Det lönar sig, för ibland får en tag på DEN personen som ba ”jag fixar!!” och så händer en massa saker!

Våren kommer bjuda på att vi åker buss till England (KLIMATSMART) och spelar lite feta gigs med vårt andra band The Flatmates som ska vara förband till Wedding Present. Då ska vi även med Syndromet spela in en livesession med Dandelion Radio. Några spelningar med Syndromet här och där – allt från rockfestivaler till särskolan. Hänger ni med? Nä, knappt vi heller men sen i sommar och höst blir det ÄNNU BÄTTRE. Åh jag vill berätta nu men såklart kan jag inte det förrän allt är klart.

Men hade ni följt oss på facebook och instagram hade ni ju vetat allt detta redan! Trots allt känns blogg lite 2002 typ. STAY TUNED!