Musikhjälpen & Boverket

27 januari, 2019 Av av

Syndromet lade ut en konsert på auktion till förmån för Musikhjälpen. Till en början kom det inte många bud, men sen tog det plötsligt fart! Det hela slutade på en astronomisk summa med Syndromets mått mätt som gick oavkortat till att stödja människor med funktionshinder runt om i världen. Vi hörde omedelbart av oss till vinnaren för att kolla om hen visste vad hen just budat hem. Det visade sig vara en person som upplevt oss inte bara en, utan TVÅ gånger! Det är inte många som kan skryta om det!! Igår var det så dags för konserten. Vi var som traditionen påbjuder på plats en halvtimme innan arrangörerna. Det var en privat fest och majoriteten av gästerna visade sig arbeta på Boverket. Hur är folk på denna myndighet undrar du kanske? Baserat på våra upplevelser från igår är de: Snygga, Glada, Dansanta, Engagerade och Entusiastiska! Aldrig förr har det dansats, skrikits, applåderats, tjoats och tjimmats så på en Syndromet-spelning!! Vi är i dag helt matta av den underbara upplevelsen och fyllda av tacksamhet till personen som ”vann” vår spelning och alla härliga människor som lyfte taket på spellokalen med sin energi! TUSEN TACK!

Man vill ju inte komma försent..
Bordsplacering