Alla fyra hörn

24 augusti, 2018 Av av

Nu har det hänt! Nu har Syndromet som förmodligen världens enda rockband spelat i Sveriges alla fyra hörn! Det måste väl ha något slags nyhetsvärde tycker jag men än har varken tv eller radio hört av sig angående denna bedrift!

Vi började på den svensk/finska gränsen i Haparandra, Sveriges östligaste punkt.

 

För att några dagar senare fortsätta till Treriksröset som är Sveriges nordligaste punkt.

 

 

Sveriges västligaste punkt ligger utanför Strömstad och dit åkte vi någon vecka senare.

 

För att avsluta på Sveriges sydligaste punkt Smygehuk!


En ny utmaning hade kunnat vara Sveriges lägsta punkt (utanför Kristianstad. Så lätt ordnat) och högsta punkt. Men då får vi nog bli sponsrade av ett helikopterföretag som kan skjutsa oss… äger du en helikopter? Tveka inte att höra av dig.