Vänsterdagen i parken

20 augusti, 2018 Av av

Tack så mycket Vänsterpartiet Karlshamn för bilden! Ska se om jag lyckas länka till sidan där videon ligger…

 

En blir inte profet i sin egen hemstad. Det stämmer ju. Därför kom det cirka tio personer till vår välannonserade spelning i Bellevueparken i lördags. Jag tippar på att resten valde att gå på Linda Bengtzing på torget och sen inte pallade. Det är ju bra, för på torget firade de utökande av kollektivtrafiken i kommunen. Finns ju ingen förutom idioter som kan vara negativt inställda till det!

 

 

Och! De som kom var så supportiva att det räckte och blev över. Jag spelar hellre för tio stycken som lyssnar, nickar, skrattar och applåderar än hundra personer som kollar sina mobiler. Så TACK till er som kom! Och till det fina huvudbandet som lånade ut grejer och hjälpte oss med ljudet; ni är grymma! Och tack Vänsterpartiet för att vi fick komma och löjla oss på scen. Hoppas verkligen att det blev en bra dag för partiet och att världen blev lite lite bättre!