Dagen efter dagen före

18 augusti, 2018 Av av

På ett sätt är det skönt att vara hemma, på ett annat sätt är det märkligt. Som om vi varit borta en dag. Eller ett år. Allt känns både välbekant och lite skevt. Hur var det nu jag gjorde? Har läst ut Magikerna-trilogin för typ tredje gången under turnén så vet inte riktigt vad jag ska läsa nu. Lånat dessa böcker på bibblan för jag tänkte bli inspirerad. Tänkte ju fortsätta skriva poppolitiska epos till Syndromet samt även kanske göra en annan grej i höst som jag inte vågar berätta om förrän det är bestämt.

 

 

Turnén är slut för den här gången och vi har redan tusen idéer. Vi har åkt förbi så många Folkets Hus/Park på den här resan – hur skulle det vara om en gjorde en riktigt folkparksturné ala Siw Malmqvist nästa år? Det har väl inte spelats rock i folkparker på många år så det borde vara dags. Eller att vi åker och spelar i Moldavien. Hur är rockscenen där? Finns bara ett sätt att ta reda på det!

 

 

Vi äter frukost och gör vårt livs första intervju. Med en riktig papperstidning! BLT har bra frågor och gör en bra artikel om oss. Vi cyklar in till stan och Sydöstran tar bilder och vi bokar in en intervju med dem nästa vecka. Bokar in en ny spelning med Vi Älskar Rock! (på Markan i Hässleholm) och (faktiskt!) en Syndrometspelning på Folkets Hus i Karlshamn, Miljöpartiets fest den 30/8. Så det är full fart fast turnén är över.

 

 

Nu är det dags att åka till och spela på Vänsterpartiets familjedagar i Bellevueparken. Återkommer med bilder och rapport!